REFERENTIES

 

 

Ik heb het genoegen gehad om Martin in mijn team aan te laten sluiten in de functie van Build Manager. In een sterk veranderende organisatie heeft Martin een grote bijdrage geleverd om de zaken organisatorisch en procesmatig strak te zetten. Martin is erg punctueel en heeft daarnaast een sterk abstract inzicht. Hij is in staat om veranderingen in een breder perspectief te beoordelen waardoor hij een goede sparringpartner is op elke niveau. Daarnaast is hij erg sociaal en weet mensen te motiveren. Een hele prettige samenwerking en zeker aan te bevelen!

 

https://www.vodafone.nl/

https://www.ziggo.nl/

 

 

Sander de Bruijn / Manager B2B Build Fixed Networks at VodafoneZiggo 

 

Toen ik eind 2019 bij Martin in het team kwam had ik snel door dat ik nog veel aan Martin zou hebben gedurende mijn inwerkperiode op de nieuwe functie. Martin heeft een goed overzicht en beheer van zijn onderhanden taken en projecten. Hierdoor kon hij mij heel snel en doeltreffend de uitdagingen binnen de zakelijke markt uitleggen. Daarin neemt hij de tijd om je mee te nemen in zijn inzichten en blijft open en nieuwsgierig naar de inzichten en kennis van een ander. Door zijn leergierige houding vonden wij snel uitdagingen in werkprocessen waar we gezamenlijk al sparrend onderzoeksstrategieën en oplossingen voor bedachten. Helaas is door de corona-crisis aan deze prettige en constructieve samenwerking te snel een einde gekomen. Een verlies voor ons team, alleen weet ik zeker dat nieuwe collega's net zo content zullen zijn van zijn gestructureerde manier van werken en zijn altijd aanwezige enthousiasme.

 

https://www.vodafone.nl/

https://www.ziggo.nl/

 

Dennis Drenth / Regional Manager NBR/B2B at VodafoneZiggo

 In 2014 is Martin bij ons aan de slag gegaan met het reorganiseren van de montage afdelingen binnen mijn regio. Martin staat midden tussen zijn mensen en door zijn pragmatische no nonsens aanpak, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid heeft hij deze afdelingen weer op de kaart gezet. Ik wil je bedanken voor de eerlijke en open samenwerking, je scherpe feedback en uiteraard voor de prachtige resultaten die je binnen onze organisatie hebt neergezet.

 

 

Pieter van der Hauw / Regiomanager /  Feenstra.“Doener die ons het vertrouwen in zijn organisatie geeft” Onze organisatie had behoefte aan een persoon die met weinig woorden ons het gevoel geeft dat we 24/7 op de hoogte zijn van de lopende werken. Daarbij ben ik als opdrachtgever maximaal aangesloten maar tegelijk ook maximaal ontzorgt. Martin heeft ons hierin doen verrassen. We kennen hem als een enthousiaste leider die zich focust op wat belangrijk is. Daarnaast typeert het hem dat er constant oog is voor lange termijn verbeteringen, borgen van kwaliteit, het gewenste resultaat en de medewerkers. Erg sterk dat hij, samen met zijn team, de relatie en projecten van A tot Z behartigt.

 

Opzichter vastgoedbeheer, woningbouwcoöperatie Zuid-Nederland.Mijn bedrijf is in een aantal jaren explosief gegroeid waardoor de manier waarop ik mijn bedrijf leidde niet meer kon handhaven. Ik ben door liefde voor het vak als eenmanszaak gestart, en run nu een bedrijf met 10 personeelsleden en 8 hefbruggen. Daarbij is het leuk om (achteraf) te vertellen dat ik geloof had in mijn werkwijze, maar mijn omgeving en uiteindelijk ook mijn lichaam niet. Martin heeft de bedrijfsvoering geheel aangepast terwijl mijn business het zelfde is gebleven. De opvolgende maanden heeft hij mij, tegen mijn natuur in, mij aan de hand genomen en laten wennen aan de nieuwe manier van werken.

  

 

Het bedrijf (de medewerkers, klanten en leveranciers) zijn positief over hoe het nu loopt. Rust, structuur en eenvoud is wat mijn bedrijf nodig had, en dat heeft het zeker gebracht. Door de werkwijze die we nu  gezamenlijk toepassen is ook het financieel rendement van mijn bedrijf aanzienlijk verhoogd en dit geeft mij de rust en de ruimte om mijn bedrijf verder te laten groeien. Een grote wens van mij is hiermee mogelijk geworden. Dat is dat bedrijf nu doorloopt als ik een dag er niet ben, voor privé of nieuwe business . Namens mij en mijn collega’s, bedankt! Wij wensen je veel succes en plezier met verdere opdrachten.

 

https://www.rhrevisie.nl  

 

Roland Hendriks / Eigenaar/ RH Revisie 

Hieronder een aantal waarderende reacties van collega's en opdrachtgevers:

  • Enthousiast;
  • Overtuigend;
  • Doelen bereiken;
  • Procesmatig;
  • Gedreven;
  • Situationeel leiding geven;
  • Klantgericht;
  • Organiseert.